Hirdetés

Marbles! Balance Challenge - Begolyóztak a hangyák

|

Egyensúlyérzékünk használatára kötelez bennünket a Konami frissen bejelentett alkotása, a Marbles! Balance Challenge.

Hirdetés

A Konami játékkínálatában hamarosan megtalálhatjuk az egyensúlyozásra épülő Marbles! Balance Challenge névre hallgató Wii produktumot, melynek hivatalos bejelentésére a mai nap folyamán került sor. Az április végén debütáló „deszkás" alkotásban feladatunk egy Anthony néven anyakönyvezett hangyatag problémáinak elegyengetése és teljes kolóniájának kipusztulástól való megmentése. Annak érdekében, hogy Anthony teljes rokonsága és nagy tiszteletben tartott királynője túléljék nyomorúságos életszakaszukat kötelességünk felkutatni a Golden Sunflower Seed-et. A Wii Balance Board segítségével juthatunk túl az egyes pályákon, mégpedig golyók vagy éppen katicabogarak terelgetésével, valamint testsúlyunk folytonos áthelyezésével.


A Marbles! Balance Challenge világának nekieshetünk Balance Board használata nélkül is alapértelmezett Wii kontrollerekkel, természetesen ebben az esetben lemondhatunk a játékélményről. Pontosan nem lehet tudni milyen kapcsolatban állnak egymással a hangyák és a golyóbisok, de 200 pályán keresztül biztosan rálelhetünk majd a titok nyitjára. Egyensúlyozhatunk hófedte hegységekben, sivatagban, űrben és egyéb változatos helyszíneken. Rendelkezik multiplayer támogatással, összesen négyen mérhetik össze tudásukat, vagy alkothatnak közösen nagyközönséggel megosztható egyedi pályákat. A mellékelt képeken megtekinthetitek a Marbles! Balance Challenge vizuális körítését.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)