Hirdetés

Március 23-án érkezik az új GameStar!

|

Szolgálati közlemény: exkluzív címlapsztorink miatt nem csütörtökön, hanem jövő kedden érkezik az új GameStar.

Hirdetés

 

A hír igaz, jövő kedden érkezik az új GameStar. Aggodalomra azonban semmi ok: csúszás oka nem más, mint címlapsztorink, a Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – melyről nálunk láthattok elsőként exkluzív képeket és infókat.

Ezen kívül persze számos izgalmas anyag található a márciusi GameStarban: Crysis 2 előzetes, Assassin’s Creed II, Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, Supreme Commander 2, Star Trek Online teszt... nem is soroljuk, még beleszédülünk a rengeteg hatalmas névbe. Hardverfronton szintén akad egy rakás izgalmas anyag: fél milliós gamer gépek, high-end alaplap teszt és olcsóbb, de ár-érték arányban kiváló videókártyák bemutatója. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én alig várnám, hogy elolvashassam, ha nem kellett volna már leadáskor elolvasnom mindet. Ez van.

Teljes játékunk a Ninja Blade, mely szinte egy időben került a GameStar DVD-re és a hazai boltokba – decemberben teszteltük a PC-s verziót, szóval friss-friss-friss.

Ebben a hónapban külön meglepetéssel készültünk előfizetőinknek: az AXE jóvoltából ők egy bőr karkötőt is találnak az újság mellé csomagolva – igazán rakenroll cucc, de ha valaki kevésbé szeretne bőr karkötőt hordani, az könyvjelzőként is használhatja. Vagy ha nagyon vékony a nyaka, akkor nyakláncként. Vagy élezheti vele Rambó-kését. (Aki nem előfizetőnk, de szeretne hozzájutni egy ilyen stílusos kiegészítőhöz – és mint a fentiekből kiderült, multifunkciós eszközhöz –, az térjen be hozzánk, vásárolja meg a márciusi GameStart itt a szerkesztőségben, és kap mellé egyet. Plusz ha szerencséje van, találkozhat velünk! Akár hozzánk is érhet, persze csak nagyon óvatosan.)

Türelem tehát, már csak néhány nap – és érdemes várni!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)