Hirdetés

Márciusra csúszik az SSX, de itt az első játékmenet videó

|

Eredetileg február közepén érkezett volna, de még várnunk kell rá egy kicsit.

Hirdetés

A népszerű snowboardos sorozat legújabb részét még csinosítgatják, de nem kell sokkal tovább várni, közölte nyílt levélben a producer, Todd Batty.

A február 17-i megjelenést március másodikára halasztották, hogy minél tökéletesebb játékot készítsenek el a széria rajongói számára. "A több mint tíz éves játékfejlesztői pályafutásom alatt nem dolgoztam egyetlen olyan projekten sem, ahol a csapatunk ne kívánt volna csak egy kicsivel több időt. Időt, hogy beletegyük azokat az apróságokat, amik talán nem tűnnek fel a játék első egy-két órájában, de a napok, hetek, hónapok során értékeljük őket." - mondta Batty. A bejelentéssel együtt megérkezett az SSX első játékmenetet demonstráló videója is, amit a korábbi rajongók talán egy picit jobban értékelnek. Nem rossz, csak hogy szerényen fogalmazzak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)