Hirdetés

Mario focijáték EA Sports módra

|

Ahogy az Electronic Arts-nál is megvan minden évben, hogy ki lesz az aktuális reklámarca egy-egy sportjátékának, úgy idén a nagysikerű Gamecube-os Mario focijáték Wii-re megjelenő folytatása sem marad hírességek neve nélkül.

Hirdetés

Az Arsenal focicsapatának egykori sztárja Ian Wright és fia, a Chelsea-ben játszó Shaun Wright-Phillips adják nevüket a hamarosan megjelenő játékhoz. Ian-ről köztudott Angliában, hogy nagy rajongója a Nintendo masinájának, így talán joggal feltételezhető, hogy örömmel vállalta el a felkérést, melynek köszönhetően különböző reklámanyagokban jelenik majd meg fiával karöltve. A közel sem realisztikus focijáték, melyben a híres focicsapatok helyett a brooklyn-i vízvezetékszerelő Mario és barátai csapnak össze, május 25-én jelenik meg világszerte, és támogatni fogja az online játék lehetőségét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)