Hirdetés

Mario Kart 8 - így fut PC-n, 4k-ban

|

Néhány év fejlesztés kellett hozzá, de már nemcsak hogy élvezhetően fut egy emulátorral a Mario Kart 8, de még szebb is mint valaha.

Hirdetés

A CEMU már nem csak a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ot tudja kihordani, a Mario Kart 8-cal is megbirkózik, és nem is akárhogy. A játék akár 8k-ban is tudna futni, de a YouTube (és az átlag PC-k) korlátai miatt mi ezt "csak" 4k-ban élvezhetjük. 

Azt fontos megjegyezni, hogy a CEMU-val futtatni egy játékot bármilyen felbontáson is elég izzasztó egy otthoni PC-nek, nem is szólva a 4 vagy 8k-s beállításokról. Ha otthon ki akarnád próbálni, megteheted, de szükséged lesz a Mario Kart 8 eredeti példányára és az emulátor beállítására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)