Hirdetés

Így nézne ki a Gameboyos Mario Kart, ami sosem jelent meg?

|

Egy rendkívül érdekes videó látott napvilágot, amin a feltöltő szerint a soha el nem készült Mario Kart XXL prototípusa látható, ami platformjához képest, elég látványos technológiákat villant.

Hirdetés

A Nintendo jól tudja, hogy a Mario Kart az egyik olyan sorozatuk, amivel szinte biztosan el tudnak adni jó néhány konzolt, így nem csoda, hogy mindig igyekeztek a legtöbbet kihozni a szériából. Ez persze azt is jelenti, hogy néhány ötletet hátra kellett hagyniuk, mint például az alábbi videón látható prototípust.

A Mario Kart XXL történetéről nem sokat tudni, így sajnos a feltöltő adott szavára kell hagyatkoznunk a videón látható prototípus valódiságát illetően. Az eredetiség nem kizárt, hiszen a Steven Seventyeight nevű csatornán kizárólag ilyen mintapéldányokat láthatunk. A játék nyitóképernyője egyébként a Mario Kart: Double Dash‼ borítójának átalakított változata, amiről nehéz eldönteni, hogy alátámasztja, vagy inkább aláássa a videó hitelességét. Érdekes lett volna, ha 2004-ben, a Nintendo DS megjelenésének évében még a Gameboy Advance-re akart Mario Kart-játékot készíttetni a Nintendo. Bár az is igaz, hogy az utolsó cím 2008-ban jelent meg a konzolra, amit Észak-Amerikában egészen addig gyártottak is.

Mindenesetre a Mario Kart XXL elég szokatlan lett volna, legalábbis ami a kameranézetet illeti, és a játékból is csupán keveset láthatunk, így nehéz megítélni, milyen alkotás kerekedett volna ki mindebből. A két Mode 7 réteg forgatásával elért 3D-s hatás elég jól néz ki ahhoz képest, hogy egy GBA-játékról van szó, és a leírás szerint a prototípushoz készült technológiát más játékokhoz fel is használta a Nintendo. A Mario Kart XXL demóját egyébként a Denaris Entertainment, a Turrican-sorozatról ismert Manfred Trenz cége készítette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)