Hirdetés

Máris elfogytak a Toshiba HD-DVD lejátszói

|

A Toshiba alig egy hete dobta az amerikai piacra első HD-DVD lejátszóit, bár egyelőre csak három film érhető el ilyen médián – ráadásul az első készülékszállítmány máris elfogyott. Az ötszáz dollár körüli lejátszókat igazán csak az a „keménymag” vásárolja meg, akik mindig a legújabb technológiák elsőként történő beszerzésére törekednek. Jövő héten újabb adagnyi HD-DVD film kerül forgalomba, bár egyelőre úgy tűnik, nincs is már min lejátszani őket. A Best Buy bolthálózatból már a megjelenés napján elkapkodták az összes készüléket, viszont a filmekből alig vásároltak. A Toshiba képviselője csak annyit mondott, hogy a tervek szerint az első szállítmány 10 ezer darab gépből áll, amit néhány kiválasztott kiskereskedelmi hálózatban osztanak szét az elkövetkezendő hetekben. Jelenleg mindössze három stúdió foglalkozik HD-DVD filmekkel, ezek közül pedig egy az, a Universal, ami kizárólag ezen az újgenerációs médián jelentet meg alkotásokat. A másik kettő, a Warner, illetve a Paramount Pictures a rivális Blu-ray lemezeken is kiad majd filmeket, bár egyelőre ezek a médiák nincsenek piacon, ahogy maguk a lejátszók sem.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)