Hirdetés

Máris jön a Steam következő leárazása, erre érdemes készülni

|

Ha a karácsonyi vásáron nem sikerült felmarkolnotok kedvenceiteket, akkor nem kell aggódnotok: hamarosan jön a következő akció.

Hirdetés

Elindult az új év, ami azt is jelenti, hogy hamarosan véget érnek az ünnepi vásárok és események. Ha még siettek, akkor elkaphatjátok a Steam karácsonyi promójának végét, mivel az egészen január 5-ig tart.

Persze a Valve már tervezi a következő eseményét, ami olyan játékokra koncentrál majd, melyekben megvan a "nyomozás és titkok feltárásának élménye".

Hirdetés

A digitális üzletek szeretik szabadon értelmezni az ilyen tematikákat, szóval még ha nem is érdekel benneteket egy Sherlock Holmes játék sem, akkor is érdemes lehet majd benézni február 20. és február 27. között. A Mystery Fest névre keresztelt eseményen nem csak akciós árak, de egy rakat demó is vár majd ránk, melyek segítségével kipróbálhatjuk az érkező és már megjelent címeket.

Nyomozós mókákra egyébként több szükség lenne, de majd talán ha a Steam rájuk irányítja a reflektorfényt, akkor majd a kiadók is rájönnek erre. Ti terveztek felkapni valamit a Mystery Festen?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)