Hirdetés

Máris készül az A Plague Tale 3?

|

Az álláshirdetések alapján folytatást kap az A Plague Tale: Requiem.

Hirdetés

Bár számos licence-játékon dolgozott (A múmia, Garfield, L'ecsó, Wall-E, Fel!, Toy Story), az Asobo Studio a 2019-es A Plague Tale: Innocence-szel helyezte fel magát a térképre, amely egy sötét témát (a patkányok által terjesztett járvány) keresztezett egy megható testvérsztorival. Már akkor megmutatta a csapat, hogy mennyire ért a hangulatteremtéshez és hogy mennyi potenciál van még benne, amit nemcsak az egy évvel későbbi Microsoft Flight Simulator bizonyított, hanem a 2022-ben bemutatott folytatás, az A Plague Tale: Requiem is, amiben visszatért Amicia és Hugo is. 

Közel makulátlan lett a folytatás, amellyel végérvényesen megérkezett a sorozat a tripla-A kategóriás videojátékok világába, így számítani lehetett rá, hogy nem a Requiem volt az utolsó. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat hivatalosan még semmit sem jelentett be, azonban a LinkedInen több álláshirdetést is feladtak, amik többsége leginkább a jövőre tervezett Microsoft Flight Simulator 2024-gyel kapcsolatos, viszont a felhívás a "Plague csapatba" is keres munkatársakat vezető animátor, vezető dizájner, vezető MI-programozó és VFX-művész pozíciókra.

Tekintettel arra, hogy az A Plague Tale: Requiem már tavaly októberben megjelent és nem jelentettek be hozzá egyetlen DLC-t sem (az első játék sem kapott), így nem ördögtől való azt feltételezni, hogy a stúdió már az A Plague Tale 3-ra gyúr. Persze a hivatalos bejelentésig ez csak találgatás, de mivel közben készül az A Plague Tale sorozatváltozata is, a széria bővítése logikus döntés lenne. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)