Hirdetés

Máris új játékhoz toboroz fejlesztőket a Marvel's Avengers stúdiója

|

Egyelőre nem tudni, mi lesz a Crystal Dynamics következő nagy dobása, de lehet, hogy a srácok a szuperhősös témánál maradnak majd.

Hirdetés

Az 1992-ben megalakult Crystal Dynamics olyan jól ismert szériákon dolgozott az évek során, mint a Legacy of Kain és a Tomb Raider, így például Lara Croft 2013-as, rebootolt kalandját is ennek a stúdiónak köszönhetjük. A csapat valószínűleg még egy darabig támogatni fogja legújabb játékát, vagyis a Marvel's Avengerst, de a jelek szerint már elkezdtek foglalkozni a következő projektjükkel is.

Hirdetés

Több pozíció betöltésére is keres új munkatársakat a Crystal Dynamics, méghozzá egy új és eredeti AAA játékhoz kapcsolódóan. A szóban forgó játék elvileg tartalmaz majd távolsági harcot PvE és PvP környezetben is, emellett elvileg lesznek benne fejlődési rendszerek, különféle jutalmak, valamint saját játékbeli gazdasággal is bír.

A fentiek alapján nyilván nehéz lenne megsaccolni, pontosan mi is lehet ez a játék, de elég egyértelmű, hogy nem single-player kaland. Nagyon is elképzelhető, hogy ismét a Marvel univerzumba kalauzol majd, mivel a Square Enix és a Marvel közti megállapodás elvileg több évre és több játékra szól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)