Hirdetés

Máris új játékon dolgoznak a Palworld fejlesztői

|

Egy évek óta dédelgetett koncepciót szeretne valóra váltani a Pocket Pair.

Hirdetés

Mostanra talán már azok is hallottak a Palworldről és annak elsöprő sikeréről, akik egy szikla alatt tengetik a mindennapjaikat. A játék ugyanis leuralta a steames toplistákat, e sorok írása közben is több mint egymillióan játsszák, az érdeklődés pedig látszólag továbbra sem apad. Persze a reflektorfénynek mindig megvannak a maga hátulütői, amik pár nap alatt a Palworldöt is elérték.

Nemrégiben például az állatok jogaiért küzdő PETA is megszólalt a játék kapcsán, de kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az eredménye a Pokémon franchise felett bábáskodó cég nemrégiben indított vizsgálatának, melynek célja az esetleges jogsértés megállapítása.

Hirdetés

A botrányok ellenére a sikereket azonban nem lehet elvenni a játékot szállító Pocket Pair csapatától, akik nagyon úgy tűnik, hogy már bele is kezdtek a következő játékuk fejlesztésébe, amivel most egy másik platformot vennének célba.

A jelenlegi szenzáció támogatása mellett a Pocket Pair ugyanis egy új, úgynevezett "hybrid-casual" mobiljáték elkészítésén ügyködik, amiről csak egyelőre találgatni tudunk, hogy pontosan mit is takar. A játék fejlesztésében részt vesz még a KLab csapata is, akik megpróbálták némileg tisztázni a dolgokat.

A közleményük alapján a hybrid-casual egy olyan játékmodellt takar,

"amely ötvözi a casual játékok egyszerűségét az olyan online játékok mechanikáival, amiket hosszabb ideig lehet játszani, abból a célból, hogy bevételt generáljanak mind a játékon belüli vásárlásokból, mind a hirdetésekből."

Az értesülések szerint a projekt már egészen 2020 óta van a terítéken, azonban hamarosan készen áll a megjelenésre is. Ki tudja, lehet, hogy egy Palworldhöz hasonló játékot kapunk, ami a mobilokat is letarolja majd, de arra hogy ez kiderüljön, valószínűleg egy darabig még várnunk kell. Mindenesetre fél szemünket rajta tartjuk a történéseken, ha valami fejlemény van a mobilos játékukkal kapcsolatban, arról nektek is mindenképpen beszámolunk majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)