Hirdetés

Mark Rein - Nagyot szólnak majd az új UnrealEngine fícsörök

|

Bár ő is korosodik, kár lenne még leírni az Unreal Engine 3-at. Erről Mark Rein és az Epic gondoskodik.

Hirdetés

Nem ma volt, sőt nem is tavaly előtt, amikor először megtapasztalhattuk az Unreal Engine 3 által nyújtott vizuális kielégülés minden örömét; szép idők jártak akkortájt. Nos, a 2006 végén debütált motor lassan harmadik életévét is betölti, ám ragyogása koránt sem vesztett fényéből. Mark Rein szerint sem.

Az Epic elnöke egy villámbeszélgetés során kifejtette, hogy az UE3 személyében egy kiforrt grafikus motor van a birtokukban, amit ezért évről-évre új fícsörökkel tudnak teletömni. Ennek kapcsán konkréten említést tett az All Points Bulletinről, s melléfűzte, hogy az APB szíveként dübörgő motor az újítások révén olyat ad majd a játékosoknak, hogy „elszáll az agyuk". Mark barátunk matekja alapján, ha számba vesszük a „nyers" 3.0-óta rendszeresített technológiai újdonságokat, akkor a mostani verziószám valahol a 3.8 magasságában tartózkodik. Jó, jó... De mikor lesz már 4.0?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)