Hirdetés

Mark Rein siratja a PC-t

|

Az Epic társalapítója szerint a konzolok rengeteg hardcore játékost szipkáznak el a PC-től. Rein szomorú konkluzióját a Call of Duty multiplayeres tapasztalataiból vonta le...

Hirdetés

Mark Rein a brit Guardiannak adott interjújában kiöntötte szívét: bár korábban az FPS volt az a műfaj, amiben a PC legstabilabban tartotta helyzetét a konzolokkal szemben, már érezhető, hogy mennyire megerősödtek tévére kötött testvéreink. Példának 2007 legsikeresebb játékát, a Call of Duty 4-et hozta fel: elmesélte, a játék megjelenése után nem sokkal hallotta kollégáit, hogy az előző este milyen jót multiztak vele. Megkérdezte őket, hogy melyik szerveren játszanak, mire ők: "csak dobj egy friends request-et!" - Mark barátunknak itt esett le a tantusz, hogy bizony konzolon zúztak a srácok. Ha mindehhez hozzávesszük a lényegesen magasabb (Mark Rein szerint "tízszeres") konzolos eladásokat, akkor érthető a szomorúság.

Mellékesen jegyeznénk meg, hogy a Call of Duty 4 pillanatnyilag 17.660 PC-s szervert jelez, szóval azért maradt még néhány PC-s játékos is, nem igaz? Hahó, valaki?!

 

cod4multi.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)