Hirdetés

Újabb 4 Xbox 360-as cím költözött Xbox One-ra

|

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően újabb Xbox 360-as címekkel játszhatunk a Microsoft legfiatalabb konzolján.

Hirdetés

Gyakorlatilag heti rendszerességgel bővül az Xbox One-os kínálat, a Microsoft ugyanis folyamatosan menti át az Xbox 360-as címeket, így a klasszikusokról sem kell lemondanunk. Ezen a héten négy új játék került fel a listára.

A napokban jelent meg a sokak által csak űr-Witcherként emlegetett The Technomancer, ennek apropóján került be a kompatibilis játékok közé a Spider korábbi játéka, az ugyanabban az univerzumban játszódó Mars: War Logs. Ezen kívül Xbox One-on is játszhatóvá vált még a Bloodforge, a Go!Go! Break Steady és a Gripshift is.

Akárcsak a korábbi játékoknál, most is elég behelyeznünk a lemezt a meghajtóba vagy letölteni a játékokat az Xbox One Dashboardról, és már játszhatunk is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)