Hirdetés

Marvel bunyós játék hivatalosan is törölve

|

Hetekkel az EA Chicago felszámolása után bizonyossá vált, hogy a tervezett Marvel játék sosem jelenik meg.

Hirdetés

A Fight Night és a Def Jam sorozatok alkotói még a tavalyi Comic-con alatt jelentették be, hogy a közkedvelt univerzum hőseivel és gonoszaival a főszerepben verekedős játékon szorgoskodnak, mégpedig PS3 és X360 konzolokra. A fejlesztést persze már korábban elkezdték, különben fel se merülhetett volna, hogy még 2008-ban napvilágot lásson a nagy mű.
A chicago-i stúdió bezárásával azonban bizonytalanná vált a projekt sorsa, mely végül ha nem is a rajongók szája íze szerint, de csak kikristályosodott.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az EA és a Marvel között még 2004-ben kötött megállapodás első gyümölcse, a Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects nem sikerült különösebben acélosra.
Nagyobb horderejű a hír azon vonatkozása, mely szerint a két cég közös megegyezéssel arra jutott, hogy a jövőben nem jelenik meg több Marvel verekedős játék az Electronic Arts logója alatt. Ugyanakkor a Marvel képviselője szerint mindez nem befolyásolja azon törekvésüket, hogy az általuk kreált hősöket szerepeltető verekedős játékokkal árasszák el a piacot.

marvel.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)