Hirdetés

Marvel Heroes - Thorral erősít az utolsó béta hétvége

|

A Thor: Sötét világ felhajtását meglovagolva a Marvel Heroes fejlesztői újabb nyílt béta hétvégét hirdettek a szóban forgó szuperhős bevonásával.

Hirdetés

A kizárólag PC-re megjelenő Marvel Heroes fejlesztését az a David Brevik segítette, aki többek között a Diablo és a Diablo 2 tervezéséért felelt. A free-to-play MMO június negyedikén indul hódító útjára, de addig hátra van még egy utolsó nyílt béta és vele a Marvel egyik legkedveltebb szuperhősének bevonása.

A Marvel Heroes sztorija szerint Doctor Doom kezébe kerül a kozmikus kocka, ami egyet jelent a szuperhősök azonnali bevetésével. Utóbbiakból a Gazillion Entertainment ígérete alapján nem lesz hiány, hiszen a Marvel teljes arzenálját kipróbálhatjuk, így lehetünk Hulk, Rozsomák vagy akár a most bemutatkozó Thor is. A mennydörgés istene elhozza nekünk a játék május 10-től 13-ig tartó utolsó nyílt béta hétvégéjét, valamint egy gameplay jeleneteket tartalmazó videót, amelyben a hős egyedi képességeit ismerhetjük meg, ha esetleg még nem láttuk volna a tavalyi Bosszúállókat, esetleg a 2011-es Thort.

Bétára fel, itt az utolsó lehetőség, csupán egy regisztráció szükséges hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)