Hirdetés

Marvel Heroes - visszatérítést követelnek a konzolos játékosok

|

A leálló akció RPG-ben nem kevés pénzt lehetett elkölteni, és vannak konzolos játékosok, akik becsapva érzik magukat, hiszen alig egy évig ment a játék.

Hirdetés

A Marvel Heroes leállásának híre iszonyatos szomorúsággal töltött el. Több száz órát töltöttem a játékban, megszereztem kedvenc hőseimet, felszinteztem őket, és egy kiváló közösség része lehettem. A konzolos tábor alig egy évvel ezelőtt csatlakozhatott csak a mókához, de nekik már nem lesz idejük kiélvezni ezt.

Hirdetés

Néhány napja jött a bejelentés, hogy leáll a Marvel Heroes, így nem csoda, hogy több konzolos játékos is csalódott a szolgáltatásban. Amikor elindítod a játékot választhatsz egy karaktert ingyen, de a többit vagy kifarmolod (ez esetenként több hétig is eltarthat a drágább hősöknél) vagy nagyjából 5-10 euróért megveszed a kedvenceidet. Aztán természetesen lehetett pénzt költeni boosterekre, jelmezekre, különleges segítőkre, és millió más dologra is.

Voltak konzolos játékosok, akik rendesen bevásároltak, de visszatérítést csak azok kaptak, akik a közelmúltban (30 napon belül) költöttek pénzt a játékra. Nagy a felháborodás, de minden hiába: a felhasználói feltételekben ott szerepel, hogy a Gazillion bármikor kitörölhet dolgokat a játékból, és nem lehet őket ezért visszatérítésre kötelezni.

Én is belefizettem a magam részét, leginkább Pókember jelmezekre költöttem, azonban én a szerencsésebbek közé tartoztam: volt nagyjából 3 évem arra, hogy kiélvezzem a digitális javaimat, és több száz órát hálóhintázhassak az online New Yorkban rosszfiúkat verve.

Mindettől függetlenül a konzolos és PC-s tábor is úgy érzi, hogy képen vágta őket a Disney. A Gazillion nem igazán kapkodta magát a tartalomgyártással és a játék fejlesztésével az elmúlt egy évben, de a Marvel Heroes mégis otthont adott a szuperhősök iránti rajongásunknak. Nehéz szívvel mondunk búcsút ennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)