Hirdetés

Marvel jogok más stúdióknál, avagy mikor lesz teljes a Marvel öröm?

|

A Bosszúállók apropóján sokan kérdezték tőlünk, hogy kik szerepelhetnek majd egy esetleges folytatásban, mint új karakterek. Azt a bejelentésig nem igen tudjuk, de azt már sejtjük, hogy kik nem fognak benne lenni!

Hirdetés

Gondoljunk csak bele, milyen lenne, ha Hulk, Amerika Kapitány és Vasember mellett Pókember lassítaná hálójával az ellent, Farkas vagdalná darabokra adamantium karmaival és végül a Fantasztikus Négyes tenne pontot egyedi képességeivel a harc végére.

Vajon mikor valósulhat meg eme nagyszerű álom? Egy darabig még biztosan nem, ugyanis sok más karakter mellett az utóbbiak jogai is más stúdiók birtokában vannak, ezért összeszedtük nektek azon egykori Marvel karakterek listáját, akik igazából a stúdióhoz tartoznak, de várniuk kell, míg megöröklik őket.

X-Men (20th Century Fox) - Kedvenc mutánscsapatunk közül szinte az összes tagot felsorolhatnánk, akik nem egykönnyen kerülnek vissza a Marvelhez, hiszen a Fox őrült lenne kiengedni a kezei közül olyan legendás mutánsokat, mint a Farkas, a Bestia, Küklopsz, Vadóc vagy épp Ciklon. Folyamatosan gondoskodnak utánpótlásról, hiszen jelenleg is több vasat tartva a tűzbe készülget az X-Men: Az elsők folytatása, a The Wolverine, de megemlíthetnénk az állítólagos és közben jegelt (vagy törölt?) Magneto különfilmet is, hogy az X-Men negyedik és ötödik fejezetéről ne is beszéljek. Szintén pletykáltak különfilmet az X-Men Kezdetek - Farkasban feltűnő Gambitnak is, valamint nevével ellentétben Emma Frost sem hagyta hidegen a stúdiót.

A cikk a CineStar honlapján folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)