Hirdetés

Marvel Pinball: Avengers Chronicles - Infinity Gauntlet Table trailer

|

A Zen Studios nem hagyja kialudni a tüzet, folyamatosan szolgáltatja a tartalmakat a flipperes játékához, amit a siker igazol.

Hirdetés

Nemrég írtunk a csak Nintendo 3DS-re szánt Marvel Pinball 3D-ről, most pedig van szerencsénk bemutatni a Marvel Pinball: Avengers Chronicles pakkot, mely a World War Hulk, Fear Itself, The Infinity Gauntlet, és az Avengers mozira épülő asztalokat kínál. Mindez még ebben a hónapban elérhető lesz Xbox Live Arcade-on, PSN-en, és a Zen első próbálkozásaként PS Vita-ra is. A most következő videóban a The Infinity Gauntlet asztala kerül bemutatásra, mely rogyásig van pakolva mindenféle effekttel, és igazából semmilyen eddig látott asztalra nem hasonlít. Mivel régen jött már ki igazi jó flipper, ezért szerfelett örülünk a Zen Studios alkotásának, hiszen flipperezni már az ősidőkben is jó volt, nemhogy most.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)