Hirdetés

Marvel's Avengers - Amerika Kapitányt mutatja be az új előzetes

|

A gamescomon bemutatkozott hosszabb játékmenet videó után a fejlesztők a Bosszúállók minden tagjáról közzétesznek egy rövidke videót, kezdve Amerika Kapitánnyal.

Hirdetés

Messze van még a május, amikor kedvenc hőseink bőrébe bújva csaphatunk szét a rosszfiúk seregei között, azonban a Crystal Dynamics megpróbálja egy kicsit könnyebbé varázsolni a várakozást azzal, hogy vethetünk egy közelebbi pillantást a karakterekre. 

Hirdetés

Kivel is lehetne jobban megnyitni ezt a sort, ha nem az első bosszúállóval, Steve Rogersszel, azaz Amerika Kapitánnyal. Igaz, hogy az előzetes nincs egyperces, de a kapitány több öltözéke is bemutatkozik benne, ráadásul néhány speciális mozdulatát is megcsodálhatjuk, amik láttán bebizonyosodik, hogy a Kapitány a pajzsa nélkül is jelentős károkat tud okozni ellenfeleiben. Itt nézhetitek meg a vele foglalkozó trailert:

A későbbiekben érkezik majd hasonló videó Fekete Özvegyről, Hulkról, Iron Manről és Thorról is, tehát érdemes visszanézni a játék YouTube csatornájára. A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. 

Nektek eddig hogy tetszik Amerika Kapitány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)