Hirdetés

Spider-Man - J. Jonah Jameson emlékeztet bennünket a Turf Wars DLC mai startjára

|

Ideje újra elővenni az Insomniac Games játékát, hiszen befutott a második bővítmény.

Hirdetés

A Hírharsona kiadója, illetve az idén megjelent Spider-Man játékban a Just The Facts podcast házigazdája, J. Jonah Jameson narrálja végig a Turf Wars DLC legújabb előzetesét. 

Hirdetés

Ezt a trailert pedig annak örömére élesítették a készítők, hogy a mai napon megjelent a játékhoz kapcsolódó összefüggő DLC-trilógia második része. Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy az új DLC-ben központi szerephez jut a gengszter Kalapácsfej, illetve Pókember rendőrségi segítője, Yuriko Watanabe százados is újra felbukkan majd. A többiről meséljen inkább az ismét végtelenül kedélyes J. Jonah Jameson:

A történetszálat ténylegesen lezáró, harmadik DLC-re valamikor decemberben számíthatunk majd. Ti az alapjáték befejezésével letették a Spider-Mant, vagy pörgetitek a DLC-kez is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)