Hirdetés

Marvel Super Hero Squad Online - Lifestyles trailer

|

Ifjabb korosztálynak szánják a Marvel első mmo-ját, a Super Hero Squad Online-t

Hirdetés

Személyes véleményem az, hgoy a játék egyetemes - nincs életkorhoz kötve - így ezt a játékot is bárki élvezheti majd, akár 40, akár 60 évesen.

Néhány éve a marvel projectek bukni látszottak, azonban a Gazillionnal karöltve úgy néz ki sikerül a franchise-ból jónéhány játékot elkészíteni. Az egykor elkaszált, azóta elvileg újra készülő Marvel Universe mellett egy, a fiatalabb korosztálynak szánt MMO is készül, a Marvel Super Hero Squad Online. A föbb szereplők között olyan figurák találhatóak, mint Black Widow, Captain America, Cyclops, Daredevil, Hulk, Human Torch, Invisible Woman, Iron Man, Jean Grey, Mr Fantastic, Ms Marvel, Spider-Man, Storm, Thing, Thor, War Machine és Wolverine. Ezek az eddig bejelentett figurák. Első látásra ezekkel a figurákkal vehetjük majd fel a harcot Dr. Doom és csapata ellen - elvileg a játékban PvP is lesz, de erről még nincs infó - sőt a játékról, magáról sincs túl sok... egy a lényeg, screenshotok és trailer már van - hajrá Pókember!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)