Hirdetés

Már nem lehet megvenni a Marvel: Ultimate Alliance egyik részét sem

|

Úgy tűnik, hogy nem ok nélkül volt leárazva az akció-RPG sorozat, mert hirtelen mindenhonnan eltűnt.

Hirdetés

Ha mást nem, most megtanultuk azt, hogyha egy licenszelt játék kerül leárazásra annak jó oka van. Erre legutóbbi példa, hogy a 75 százalékkal leértékelt Marvel: Ultimate Alliance 1-2 az akció után eltűnt a Steam, az Xbox One és a PS4 üzleteiből is.

Hirdetés

Egy ideje már sejteni lehetett ezt a lépést (főleg azután, hogy a Disney a Marvel Heroes fejlesztőitől is megvonta a jogokat), de a megérzésnél többre nem hagyatkozhattunk. Senki, még csak félhivatalos forrásból sem jelezte előre azt, hogy a játékok lekerülhetnek a virtuális polcokról.

Akik korábban beszerezték az Ultimate Alliance részeket, azok a továbbiakban is letölthetik és élvezhetik azokat. A többieknek úgy néz ki, már nem lesz lehetőségük a vásárlásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)