Hirdetés

Marvel: Ultimate Alliance - Szuperhősáradat hivatalosan is

|

Már korábban is keringtek hírek, hogy a Marvel által megalkotott képregényvilág szuperhősei egy játékban akarnak visszatérni az Activision Marvel: Ultimate Alliance cím akció/RPG-ben, melyben egészen pontosan 140 karakter köszön majd vissza. A hivatalos bejelentéssel együtt érkezett részletekből kiderül, hogy valamivel több, mint 20 karakterrel találkozhatunk, többek között Pókemberrel, vagy Farkassal. A játékban teljesen egyedi játékmenettel találkozhatunk, gazdag környezetben, melyben a csapatunk teljes mértéken módosítható lesz, saját nevet adhatunk meg, saját ikont és módosításaink kihatással lesznek a történetre is. A csapaton belül a játékosnak lehetősége lesz a szintlépést arányosan elosztani az egymással kapcsolatban lévő karakterek között. Az új harcrendszernek köszönhetően a környezet objektumai teljes mértékben felhasználhatóak lesznek, harcolhatunk víz alatt, használhatunk különböző fegyvereket és eszközöket. A Raven Software és a C.B. Cebulski műhelyében készülő játék a konzolokra és PC-re egyaránt ez év végén érkezik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)