Hirdetés

Marvel Universe - A feltámadt MMO

|

Amit a Microsoft és a Cryptic egy éve a kukába dobott, azt most a Gazillion Entertainment és a Gargantuan visszahozza a sírból

Hirdetés

Gondoljuk csak magunkat a Marvel helyébe akkor, amikor a Microsoft Game Studio és a Cryptic Sudios tavaly végleg pálcát tört a Marvel Universe, szigorúan szuperhősös MMO feje felett, és másodjára is a kukába dobta. Mi mit tennék? Megmondom: keresnénk egy olyan kiadót, akinek jó szívvel oda tudjuk adni az összes féltett szuperhősünket, hogy a sorozatos bakik után végre testet öltsön a hányattatott sorsú Marvel Universe. Tehetnénk ezt mondjuk egy hosszútávú (10 éves!) szerződés megkötése által, amiben megbízzuk a frissen alakult Gazillion Entertainment-et és az alatta dolgozó négy fejlesztőgárdát, hogy kizárólag MMO frontra rukkoljanak elő sok-sok jó játékkal. De miért beszélek feltételes módban?

We will be back!
marvelteam.jpg

A Gazillion Entertainment égisze alatt jelenleg négy fejlesztőgárda serénykedik, négy különböző MMO-n. Az első, a NetDevil, aki jelenleg épp a 2010-re valószínűsített LEGO Universe-t hegeszti. A Második az Amazing Society, aki várhatóan szintén 2010-re készül el a fiatalabbaknak szánt Super Hero Squad játékával, ami már a Marvel univerzumban játszódik.  A harmadik a Slipgate Ironworks (John Romero új csapata), akik egy eddig be nem jelentett MMO-n dolgoznak. A negyedik gárda pedig a kaliforniai (ex-Blizzard, Sony Online Entertainment, Cryptic, és Ncsoft tagokból verbuvált) Gargantuan, aki egy régi ismerőst kapott elkészítésre, nevesítve a Marvel Universe-t. Hoppá! Ennyit tudunk eddig, valamint hogy PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra várható. Hogy mikor jelenik meg, vagy hogy mennyire áll rokonságban a Microsoft által ejtett „első" Marvel Universe-el nem tudni. Se egy artwork, se egy screenshot, szóval egyelőre meg kell elégednünk ennyivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)