Hirdetés

Marvel Universe - Kényszerszüneten 2012-ig

|

Egyelőre távoli megjelenésként számolhatunk a földről összekapart Marvel Universe MMO kapcsán, legalább három évig jegelik.

Hirdetés

Esztendőkre kerültünk a megmenekült Marvel Universe hivatalos megjelenésétől, a nyakatekert előélettel rendelkező, több alkalommal is leselejtezett játékot március közepén felzabálta a hatalmas étvágyú Gazillion Entertainment egyéb játékokkal és fejlesztőstúdiókkal egyetemben. Korábbi beszámolónkban megemlítettük, hogy tervezett kiadási dátum nélkül árválkodik a Marvel Universe MMO. A helyzet gyökeresen megváltozott miután Simon Philips tegnap bejelentette, hogy megjelenésére 2012 előtt biztosan nem számíthatunk. Indoklásában kitért az elkövetkezendő években debütáló, Marvel karakterek unalmas hétköznapjait feldolgozó költséges filmalkotásokra. Simon Philips hozzátette, továbbra is együttműködnek a Gazillion Entertainment stábjával, ennek fényében újabb projekttörlésre irányuló félelmeink alaptalanok, főként egymással kötött tízéves szerződésük ismeretében.

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)