Hirdetés

Marvel vs. Capcom 3 érdekességek

|

A Marvel vs. Capcom széria legújabb része hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében.

Hirdetés

A Raptr nevű blog készített egy infografikont, amely a játék néhány érdekes adatát tartalmazza.

Ebből az infografikonból megtudhatjuk, hogy a játékosok 12 százaléka vitte végig a Marvel vs. Capcom 3-at a legnehezebb fokozaton, átlag 17 óra alatt. 9 százalék minden egyes karakterrel végigvitte a játékot, ez átlag 23 órát vett igénybe, 11 százalék pedig egyhuzamban öt online meccset is megnyert, 7 órányi gyakorlással. Kevesebb, mint 1 százalék szerezte meg az összes achievementet, aki megtette, az átlag 40 órát áldozott rá az életéből. A legnépszerűbb csapatot Wolverine, X-23 és Deadpool alkotja, őket Captain America, Iron Man és Thor követi, harmadikként pedig a Storm-Morrigan-Phoenix hármas szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)