Hirdetés

Marvel vs. Capcom Infinite - fantasztikus lesz a gyűjtői kiadás

|

A Capcom leleplezte a Marvel vs. Capfom Infinite borsos árú, de kihagyhatatlannak ígérkező gyűjtői kiadását. Úgyis tudjuk, hogy akarjátok.

Hirdetés

Ha van egy kis felesleges pénzetek gyűjtői cuccokra, akkor máris van egy jó tippünk rá. 

Hirdetés

A Capcom a blogján mutatta be, hogyan fog kinézni a Marvel vs. Capcom Infinite gyűjtőknek szánt, speciális kiadása. A 200 dollárba (nagyjából 57 ezer forintba fájó) csomagban helyett kapott négy darab, a TriForce által készített részletesen kidolgozott figura: Vasember és Marvel Kapitány a Marvel részéről, illetve Mega Man X és Chun-Li a Capcom felhozatalából. A saját talapzaton álló hősök mellett a gyűjtemény tartalmazza a hat Végtelen Kő replikáját (szintén a TriForce jóvoltából), valamint a Marvel vs. Capcom Infinite Deluxe Editiont (benne új karakterek feloldását biztosító Character Passzal). Ehhez csapódik még hozzá az előrendelőket megilleti bónusz kosztümcsomag és már teljes is az öröm. 

A Marvel vs. Capcom Infinite szeptember 19-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)