Hirdetés

Marvel's Spider-Man 2, Diablo IV és Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szuperképességekkel rendelkező gonosztevők, démoni pokolfajzatok és implantátumokkal felturbózott hadurak közé merészkedünk.

Hirdetés

A játékipar csúcsra járatott gépezete egymás után ontja magából az ígéretesnél ígéretesebb újdonságokat, így nincs könnyű helyzetben - sem az anyagiak, sem a szabadidő tekintetében -, aki mindent ki szeretne próbálni, vagy akár végig is játszani. Még rajtunk is kifog a példátlan játékáradat, holott nekünk az a hivatásunk, hogy velük foglalkozzunk.

HP - Mindenbe belenézek, amit a többiek éppen tesztelnek, csipegetek a svédasztalról, lefölözöm az élményt. Vannak most igen erős megjelenések, szóval az biztos, hogy nem fogunk unatkozni az utolsó negyedévben.

Paca - Orrvérzésig fogok Marvel's Spider-Man 2-zni, és azt hazudom, hogy kötelességből, nem szórakozásból.

Csirke - Az utolsó bosst nyúzom a Lies of P-ben, de az eddigi próbálkozásaim alapjában bőven elleszünk egymással a hétvégén is. 

Hirdetés

Zs - A nagyobb frakciók küldetéseinek kipörgetése után végül sikerült lezárnom a Starfield fő kampányát is, legalábbis félig-meddig, mivel az átugorhatatlan stáblista végén lefagyott a játék, és sosem jutottam el a New Game+ képernyőig. Még egyszer persze amúgy sem futnék neki ennek a több szempontból is felemás csillagközi élménynek, hanem inkább én is átélem azt, amit a világ nagy része a nyár során, és rárepülök a születésnapomra kapott Diablo IV-re.

Szada - Szépen haladok a Yakuza: Like a Dragonben, már nem sok fejezet van hátra, és a befejezést követően visszatérek lezárni a Baldur's Gate 3-at is. De közben meg bele kellene néznem a Lies of P-be és a The Lamplighter's League-be is, és akkor a Party Animalsról nem is beszéltem. A bőség zavara. Ki az, aki képes lépést tartani a játékiparral?

Hunter - A hétvégén PC-építőset fogok játszani. Sok év után végre tudom modernizálni kicsit a gépemet, kapok új procit, GPU-t satöbbit, szóval az lesz, hogy régi komponenseket veszek ki a gépházból és újakat rakok a helyükre, majd pedig benchmarkolhatok napokig. Mindezt rögtön azután, hogy megszabadultam két centi portól az alaplapomon. Kedves olvasók, takarítsátok rendszeresen a gépeteket. Én nem tettem, és ennek ára lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kivi - Újból beszippantott Night City, pörgetem tovább a Cyberpunk 2077-et a Phantom Libertyvel együtt, minden más most egy picit háttérbe szorul. Kis időt szánok azért az EA Sports FC 24-re is, hátha tud valami újat mutatni úgy, hogy a tavalyi elődjével elég keveset foglalkoztam.

Chava - Nagyjából a történet közepe táján járok az Alan Wake-ben, vígan kergetőzöm a sötétség által elragadott helybéliekkel a Bright Falls környéki rengetegben. Ez már a negyedik vagy az ötödik végigjátszásom az elmúlt 13 évben, de a hangulatát még mindig imádom, miközben persze világosan látom, hogy melyek azok az elemei, amelyek felett eljárt már az idő.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)