Hirdetés

Más konzolon is támad a Bully

|

A jogvédő szervezetekre ismét kemény munka vár majd, mivel a Take 2 Games bejelentette, hogy a Bully névre keresztelt, igen erőszakos játék más platformokon is tiszteletét teszi majd.

Hirdetés

A játék, amibe még maga Jack Thompson is belekötött anno, hamarosan Xbox 360 és Nintendo Wii konzolra is megjelenik majd. A PlayStation 2 konzolon nagy vihart kavart alkotás már elérhető a boltokban, ráadásul pár ország be is tiltotta a forgalmazását. Az új platformokon szebb grafikát és módosított játékmenetet várhatunk a készítőktől, hisz a Wii lehetőségeivel igen egyedi megoldásokat láthatunk majd, csak arra kell majd vigyázni, hogy nehogy valós személyt vágjunk fejbe a kontrollerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)