Hirdetés

Másfél órát nézhetünk meg a Baldur's Gate III-ból

|

Egy hosszú stream során mutatta meg a Larian Studios a Baldur's Gate III játékmenetét.

Hirdetés

Május végén harangozta be a Larian Studios, hogy a Guerrilla Collective keretében júniusban több felvonásban mutatja meg, milyen játék a Baldur's Gate III, és bár akkor még június 6-ai leleplezéssel számoltak, az események alakulása miatt végül ma került sor a terjedelmes prezentációra.

Hirdetés

Közel másfél órát játszottak a fejlesztők, a Baldur's Gate III elejét mutatták meg. Látható volt az Underdark, a Mind Flayerek otthona, ami most fontos helyszín lehet, illetve elmondták, mennyi minden változott február óta a visszajelzéseknek köszönhetően. A narrátor például jelen időben és második személyben beszél, bemutatkozott az Inspiration rendszer, melynek köszönhetően pontok felhasználásával az egyik kockát újradobhatjuk, és megfigyelhettük, hogyan reagál az elf karakterre és a játékos múltbéli döntéseire a világ.

Ha minden jól megy, augusztusban megjelenhet a korai hozzáféréses, félkész változat, addig marad a várakozás és a hasonló bemutatók, bejelentések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)