Hirdetés

Mass Effect 2 - A mentés átmentése

|

Így lehet majd Mass Effect 1-ből karaktereinket átmenteni a Mass Effect 2-be.

Hirdetés

Mióta köztudott, hogy az első részből lehetőségünk lesz karakterünk és történetünk átmentésére a Mass Effect 2-be, (innen pedig majd a 3-ba) mindenki észveszejtve próbálja előkotorni régi játékállását, vagy ha nem volt elég körültekintő, akkor a Mass Effect 2 megjelenéséig próbálja újra végig vinni ez első részt.


A nem mindennapi lehetőség részleteiről Chris Priestly, a BioWare közösségéért felelőse rántotta le a leplet a hivatalos fórumon. Ennek értelmében a következőképp fog zajlani az aktus:

Játékmentés Importálása:
• A főmenüben történő új játék indításakor lesz lehetőség Mass Effect 1 mentésünk importálására.
• A játékos eldöntheti, hogy melyik korábbi karakterét importálja. Több karakter átmentésére is lehetőség nyílik. Ebben az esetben minden korábbi mentés egy új profilba kerül, csak úgy, mint az első részben.
• Az Xbox 360 játékosoknak be kell jelentkezniük abba a profilba, amit a Mass Effect 1-ben használtak.
• A PC-s játékosoknak a .MassEffectSave fájlokat kell megtalálni és importálni.
•A mentésnek mindenképp a merevlemezen kell lennie. Semmilyen külső adathordozó nem használható.
• Összesen 11 játék végén készült mentés importálható. Tehát ha valaki 12-szer játszotta végig a Mass Effect 1-et, annak egy darab játékállásának búcsút kell intenie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)