Hirdetés

Mass Effect 2 - DLC készül Liara főszereplésével?

|

Szemfüles adatkurkászok meglepő hangfájlokra bukkantak a Mass Effect 2-ben.

Hirdetés

Milyen jó is az, hogy sok embernek annyi szabadideje van, hogy ilyen csintalanságokra is futja belőle. Történt ugyanis, hogy néhány huncut egyén érdekes hangfájlokra bukkant a Mass Effect 2 PC-s verziójában. A kérdéses fájlok tanúsága szerint Liara végre valahára összetalálkozik a hírhedt Shadow Brokerrel.

Adja magát a kérdés persze, hogy most akkor egy új Mass Effect 2 DLC-ről beszélhetünk-e, vagy esetleg valami komolyabb készül a BioWare boszorkánykonyhájában. Az a tény, hogy Liara amúgy is fontos szerepet játszik/hat Sherpard életében, valamint a Shadow Broker fajsúlyosságát figyelembe véve inkább valamiféle Awakening szerűség a valószínűbb. Aztán az is lehet, hogy a fájlok csak ott maradtak, mert nem volt idő kidolgozni/befejezni ezt a sztoriszálat. Vajon esélyes egy egész estés Mass Effect 2 kiegészítő, vagy a BioWare elintézi a Shadow Brokert egy szimpla DLC-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)