Hirdetés

Mass Effect 2 - E3 teaser

|

A Mass Effect 2 játszható lesz az E3 során, derül ki a legújabb kis teaserből.

Hirdetés

Az idei E3 igazán ütős játékokat hoz nekünk. A jobbnál jobb címek között is az egyik kiemelkedően várt cumó, a Mass Effect 2. Egy új teaserből kiderül némi apróság.

Megtudjuk például, hogy az akció jóval hangsúlyosabb lesz, mint az első részben, bár ezt már eddig is tudtuk. Aki emlékszik még, a BioWare mondta, hogy tegyük el a kimentett állásainkat, mert az jó lesz nekünk. Nos, az első trailer alapján ugyan nem Shepard lesz a főszereplő, de a mentett állásokat használni fogja a Mass Effect 2. Így például előfordulhat, hogy a egy szereplő meghalt az első részben, akkor azzal nem fogunk már találkozni. A grafika természetesen szebb lesz, az MI jóval okosabb, újfajta fegyverek garmadáj, köztük néhány igen durva nehézfegyver. Az ellenfelek - és társaink - egy-egy komolyabb skulótól darabokra szakadhatnak, és hasonló nyalánkságok. Kijöhetne például holnap is, nem?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)