Hirdetés

Mass Effect 2 - Egy DLC még biztosan lesz

|

2011 végén érkezik a trilógia záró epizódja, előtte azonban még egy utolsó DLC-re számíthatunk.

Hirdetés

Január 24-én, pontosan egy évvel indulása után leáll a Cerberus Network naponta frissülő hírszolgálata. Az előttünk álló év folyamán mindössze három héten át veszi majd igénybe szolgálatait a BioWare.



Ebből két hét a Mass Effect 3 megjelenését készíti elő, a fennmaradó egy hétre pedig az utolsó DLC megjelenése előtt lehelnek életet a Cerberus Daily News-ba.
Eddig terjednek a tények, arról, hogy pontosan mikor jön a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 történései közé hidat verő újabb DLC még nem nyilatkozott a BioWare. Úgy vélem, valamikor azt követően kerülhet rá sor, hogy a Mass Effect 2 január 18-án érkező PS3-as változatát már végigjátszották a vásárlók.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)