Hirdetés

Mass Effect 2 - Egyszer játszható

|

A BioWare nagyon szeretné, hogy a Mass Effect 2, és a Mass Effect 3 közötti átmenet zökkenőmentes legyen.

Hirdetés

Ezt pediglen úgy gondolják elérni a BioWare programozói, hogy letiltják az első részből ismerős "újrajátszom nehéz fokozaton" fajta tuningolást. A Mass Effect 2 egyjátékos módját tehát csak egyszer tolhatjuk majd le, legalábbis ugyanazzal a karakterrel biztosan.

Mivel a Mass Effect 3 főszereplője nem feltétlenül Shepard lesz, ez elég érdekes döntés, de bízunk benne, hogy a BioWare nem hibázik most sem. Az eddig napvilágot látott infók alapján a Mass Effect 2 simán a "nagyon várós" kategóriában indul, és ez a variálás természetesen nem akadályozhatja meg a rajongókat a sokszori végigjátszásban. Az már más kérdés, hogyan szerezhetjük majd meg akkor a bonus skilleket, de vélhetőleg ez a kérdés felmerült a BioWare-nél is. Kitalálják ők a tutit, mi pedig eldönthetjük, vajon Shepard élni fog-e a harmadik részben. Tényleg, tervezi valaki, hogy feláldozza a hősies parancsnokot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)