Hirdetés

Mass Effect 2 - elérhető a Kasumi's Stolen Memory DLC

|

Egy napos késéssel, mától tölthető a Mass Effect 2 első fizetős pakkja, a Kasumi's Stolen Memory.

Hirdetés

A folyamatosan csöpögtetett ingyenes tartalmak után megérkezett a Mass Effect 2 első fizetős DLC-je, a Kasumi's Stolen Memory. Elvileg már tegnap fel kellett volna kerülnie az Xbox Live-ra, de valamilyen szerver gondok miatt csak ma reggel óta lehet elérni. Hivatalosan nem indokolták a késést, de az EA és a Microsoft összedugta a fejét, és viszonylag hamar megoldották a problémát.

Az Xbox-osok az Xbox Live Marketplace-en vásárolhatják meg a 765 megányi finomságot 560 MS pontért (6,72 €), a PC-s játékosok pedig ugyanennyi BioWare pontért tölthetik le a Cerberus Network-ön keresztül.

Az elfogadható áron kínált Kasumi's Stolen Memory nem is éppen vékonyka: nem csak egy új társat kapunk Kasumi személyében, hanem egy kb. másfél órás új küldetést, egy új achievement-et, villanógránátot és egy Locust géppisztolyt is rejteget. Szépen kerekedik a Mass Effect 2 univerzuma a sok ingyenes pakkal, és a mai prémium tartalommal.

Siessetek a piactérre vagy a Cerberus-ra, mert bár fizetni kell, ezúttal megéri... Ha még nem kaptatok kedvet, nézzétek meg a csomag hivatalos trailerét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)