Hirdetés

Mass Effect 2: Firepower Pack - fegyverek a DLC-ben

|

Gyengének érzed magad? Jobban éreznéd magad három új puskával? Van megoldás!

Hirdetés

Ha valaki esetleg úgy érzi, a jelenlegi fegyvereivel már nem tud tovább boldogulni a Mass Effect 2-ben, annak megnyugtató hír, hogy a BioWare három vadonatúj célszerszámot csomagolt a mától elérhető Firepower Pack DLC-be. 160 MS pontért tölthetjük le Xbox-ra és 160 BioWare pontért PC-re. A baráti összegért a következő fegyverekkel bővíthetjük Shepard parancsnok arzenálját:

- Phalanx nehézfegyver: állítólag akkorát szól, mint egy kézigránát, de a lézeres célzójának hála elég pontos is.

- Mattock félautomata puska: a "pontos és halálos fegyver az ellenség nagy hordáival is könnyedén végez", köszönhetően a villámgyors utántöltésnek.

- Geth Plasma Shotgun: a "háromcsövű szörnyeteg" hatalmas pusztítást végez, ha minden lövés után tárat cserélünk, de a folyamatos golyózáporra is alkalmas.

A döntés megkönnyítése érdekében képeket is mellékelt a BioWare. Beazonosítást rátok bízom. Íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)