Hirdetés

Már belső nézetből is nyomhatod a Mass Effect 2-t

|

Elkészült a mod, amivel FPS módban járhatod be a játék egész világát, csak a harcok maradtak eredeti formájukban.

Hirdetés

A Mass Effect játékokat alapvetően TPS nézetre tervezték, de ettől még LordEmil1 úgy érezte, több lenne a világ, ha Shephard kalandjait új perspektívából is átélhetnénk. Ha valaki FPS köntösben élné újra a legendás sci-fi második részét (majd idővel a többit is), akkor itt a remek lehetőség minderre.

Hirdetés

Sajnos a harc nem működik így, de a felfedezés és beszélgetés hibátlan, aminek köszönhetően teljesen új hangulatot kap az egész Mass Effect 2. Nézzétek meg a videókat:

Ez az FPS mod jelenleg csak a széria második részével működik, de miután a játéksajtó felkapta a cuccot a fejlesztő gyorsan bejelentette, hogy tervezi összerakni ezt a modot az első és a harmadik részhez is. Kis türelemmel végignyomhatjuk majd az egész trilógiát belső nézetből, de addig is az itt található fájlok telepítése után a második Mass Effect azonnal Shephard fejébe tuszkol minket. Érdemes kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)