Hirdetés

Mass Effect 2 - Grunt vallomása

|

Bátor segítőnk meséli el, milyen élvezetek vitték rá, hogy csatlakozzon hozzánk, Shepardhoz.

Hirdetés

A tapasztalatok azt mutatják, hogy Shepard kicsiny csapatában mindig jól jön egy erÅ‘s „tank" karakter, aki ha beindul lehetetlen megállítani, és aki rendre a krogan fajt képviseli. Az elsÅ‘ részben Å‘ volt Wrex, a Mass Effect 2-ben Å‘ lesz Grunt.


Mivel az előbbit már ismerjük, tudjuk hogy kellő meggyőzési képességünk hiányában hajlamos ellenük fordulni, így érdeklődésünk középpontjába most helyezzük inkább Gruntot! Hangjából ítélve valamivel fiatalabb lehet, bár jellegzetes gyíkarcáról nehéz megállapítani a korát. Az viszont biztos, hogy jó kroganhoz híven lételeme a küzdelem, aminek révén nélkülözhetetlen segítséget nyújt majd a tűzpárbajokban. A legújabb Mass Effect 2 Grunt story trailerben eme jámbor pára vall Shepardhoz és a gyilkoláshoz fűződő viszonyáról. Waccs!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)