Hirdetés

Mass Effect 2 - Hivatalos bejelentés letűnt részletekkel

|

Hivatalos Mass Effect 2 bejelentés érkezett, melyben megerősítették kiadási dátumát és támogatott platformjait.

Hirdetés

Hónapokkal korábban lelepleződött a Mass Effect második epizódja, ellenben hivatalos bejelentés eddig nem érkezett a folytatással kapcsolatban. Pótolta elmaradását az Electronic Arts, hivatalos formába öntötte az eddig napvilágra került információkat és megerősítette a támogatott platformokat. Továbbra is személyi számítógépekre és Xbox 360 rendszerekre tervezik kiadását, közleményükben nem található egyéb konzolos utalás. Megjelenési dátuma sem tartogat hatalmas meglepetéseket, ratifikálták a többször emlegetett korai 2010-es időpontot. Az eddigi információk alapján érzelmektől fűtött, sötét folytatásra számíthatunk, melynek cselekményét alaposan megkavarta a múlt hónapban bemutatott előzetes. A BioWare fejlesztőinek természetesen esze ágában sincsen kapaszkodókat biztosítani a történethez, mindössze annyit kapartak össze a Mass Effect 2 hivatalos bejelentésében, hogy Saren félelmetes Geth hadseregénél is nagyobb veszély leselkedik a galaktikus hierarchiában érvényesülni próbáló emberi fajra.

Mass Effect 2 Teaser Trailer

masseffect2_teaser_video_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)