Hirdetés

Mass Effect 2 infómorzsák

|

Kiderült némi információ, a jövő év elején megjelenő Mass Effect 2-ről.

Hirdetés

Sajnos nem a BioWare adta közre az infót, így az esetleges tévedésekért előre is elnézést. Az Amazon előrendelési listáján olvasható egy kis szösszenet, ami állítólag hivatalos infó. Nézzük csak. "A Mass Effect 2 az űr legveszélyesebb tájaira kalauzolja majd a játékosokat, ahol meg kell fejteniük, hova, és miért tünnek el az emberi kolóniák lakosai. Készülj fel egy öngyilkos küldetésre, melynek során megpróbálod megmenteni az emberiséget. Utazd be a galaxist egy csapatnyi hűséges harcossal, és specialistával, és indíts offenzívát az ellenséges terület szíve ellen." Ennyi az egész, de azért ez is valami. Amennyiben jól értelemezem, ezt azt akarja jelenteni, hogy új csapattal, sőt talán új főszereplővel is megismerkedhetünk a Mass Effect 2 során. Az egyetlen hivatalos trailerben ugyanis Shepard, mint KIA, azaz ütközetben elhunyt státusszal szerepel. Ez persze csak találgatás, és remélem Shepard csak fogságba esett vagy valami hasonló, mert igazán pimaszság lenne, ha a BioWare kinyírta volna. Nos, még jó ideig bizonytalanságban tarthat minket a BioWare, hiszen a Mass Effect 2, sajna csak jövőre várható. Addig nézzétek meg a trailert még egyszer, és kommentekbe kérjük a véleményeket, mind sztori, mind Shepard ügyben.

 

mass_effect_2_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)