Hirdetés

Mass Effect 2 - Két lemezen érkezik, konzolon cserélni kell majd

|

Chris Priestly közösségért felelős ejtette el, hogy a Mass Effect 2 mindkét verziója kettő DVD lemezen érkezik

Hirdetés

Lassan szeretett DVD-nk is a jó öreg CD sorsára jut. A méretben egyre csak hízó játékok előbb vagy utóbb ismét maguk mögött hagynak egy optikai adathordozót, amit jelen állás szerint majd a Blu-ray fog leváltani.


Úgy tűnik, a Mass Effect 2 sem ússza meg, hogy kettő darab lemezen kerüljön a boltok pocaira. Ez a PC-seknek nem akkora „baj", hiszen csak egy kétlemezes telepítésről van szó, és saját példámat hozva: az öt CD-s Half-Life 2 installálása sem volt világvégével egyenlő.

Az Xbox 360-nál viszont némiképp változik a helyzet. Nem nagy probléma, de ezek a játékosok a Mass Effect 2 végigjátszása folyamán egyszer, és csakis egyszer kénytelenek lesznek lemezt cserélni, ha folytatni akarják a kalandokat, vagy ha nem telepítették azt fel. Priestly megnyugtatott mindenkit, hogy nem kell majd folyton cserélgetni a lemezt; elég lesz egyszer, és azt sem a tűzharc kellős közepe alatt, hanem egy erre talált nyugisabb pillanatban. A háromlemezes Collector's Editon harmadik lemeze nem szükséges a játékhoz. Az csak olyan „Így készült" extra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)