Hirdetés

Mass Effect 2 - Kiszivárgott felvételek

|

A nagyközönség kizárásával zajlott GDC 2009 bemutatóról került ki két kézi kamerás felvétel a Mass Effect folytatásáról.

Hirdetés

Előrebocsátom, hogy a felvételek minősége egyrészt születésük körülményei, másrészt a korai build miatt finoman szólva is gyenge közepesnek titulálható a legjobb esetben is, ám meggyőződésem, hogy minden rajongó számára sokat jelent ez a néhány perc is.



Az előzetes hírek szerint a Mass Effect 2 jóval komorabb történettel és atmoszférával rendelkezik majd, mint elődje, ráadásul még az sem kizárható, hogy a megőrizendő mentések ellenére is kénytelenek leszünk búcsút inteni Shepard parancsnoknak.



Legkésőbb jövőre kiderül az igazság Mass Effect 2 ügyben, addig pedig tűkön ülve várjuk az első igazi trailert, amiben már profi szinkronszínészek mondják fel a párbeszédek szövegeit és a kamera sem remeg úgy, mint szűzleány az első randi záróakkordjánál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)