Hirdetés

Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker szeptember elején

|

A BioWare két héten belül kiadja a Mass Effect 2 következő DLC-jét, a Lair of the Shadow Brokert.

Hirdetés

A szerepjátékok nagy mestere megerősítette, hogy a Mass Effect 2 legújabb DLC-je 800 Microsoft/BioWare pontért lesz letölthető.

Jogosan merül fel ilyenkor az egyszeri olvasóban a kérdés, hogy na de mikor? A címben olvasható, hogy szeptember elején, ám egy fondorlatos csavarral élve csak most mondom meg a pontos dátumot, ami szeptember 7. A legújabb Mass Effect 2 DLC Liara T'Soni-ra fókuszál, illetve arra, hogy Shepard többet tudjon meg a Shadow Brokerről. Öt új achievementtel is gazdagodunk. A PlayStation 3 tulajdonosok januárban kaphatják meg, amikor a teljes játék is megjelenik az ő szeretett platformjukra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)