Hirdetés

Mass Effect 2 - Márciusban mutatkozik be az új DLC

|

A Bioware munkatársai nem pihennek jól megérdemelt babérjaikon, helyette újabb és újabb tartalmakat készítenek aktuális sikerjátékaikhoz.

Hirdetés

A Mass Effect 2 óriási siker lett, Ray Muzyka cégalapító pedig egyenesen a csapat eddigi legjobb játékának titulálja. Jómagam inkább a Baldur's Gate második felvonásának adnám ezt a címet, de tény, hogy az egyszerűsítések ellenére is élveztem minden egyes vele töltött percet.



Nem csoda hát, ha sok más emberhez hasonlóan kíváncsian várom az újabb letölthető tartalmakat, közülük is inkább az összetettebb, új küldetéseket is kínáló csomagokat.
Nos, a GameZone bennfentestől származó információ szerint március 19. és 23. között, a San Franciscoban megrendezett GDC-n mutatkozik be a nagyközönség előtt a következő Mass Effect 2 DLC. Hogy ez a már megszellőztetett Hammerhead légpárnás tankot és a hozzá kapcsolódó küldetéseket takarja-e, vagy valami másról van szó, egyelőre nehéz megmondani

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)