Hirdetés

Mass Effect 2 - Még több emóció a folytatásban

|

Tragikus fordulatokkal tarkított és érzeleminkre ható, mély gondolatokkal átszőtt történetre számíthatunk.

Hirdetés

Érzelemvilágunkra alapoznak a BioWare fejlesztői univerzumokat átívelő szerepjátékuk folytatásában. Elképzelésük szerint elgondolkodtató és emocionális történetvezetésre számíthatunk a Mass Effect második epizódjában. Minderről a fejlesztővállalat vezérigazgatói székét melegítő Ray Muzyka beszélt, csapatának napokkal ezelőtt sikerült több megatonnányi boldogsághormont felszabadítania, miután netre vágták az első Mass Effect trélert. Megtekintése után értetlenül fogadtuk Shepherd parancsnok halálhírét, tervük bevált, kissé sajnáltuk a vasalóképű főhős örök Geth vadászmezőkre való távozását.

mass_effect2_teaser_gstv.jpg
 

Ez még csak a kezdet, Muzyka szerint minden egyes lépés mély gondolkodóba ejti a játékosokat, mindezt emocionálisan túlfűtött jelenetekkel kívánják elérni. Ígéretei szerint jóval töményebb dózisban részesül majd lelkivilágunk, mint a bemutatkozó epizód esetén. Részletekkel sajnos nem szolgált a Mass Effect 2 történetével kapcsolatban, azonban újabb mentőövet dobott a reménykedő PlayStation 3 tulajdonosoknak, miszerint alkotásukkal a lehető legnagyobb játékosréteget megpróbálják megcsippenteni.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)