Hirdetés

Mass Effect 2 megjelenési dátum

|

A BioWare rövid sajtóközleményben tudatta a sajtóval a várva várt folytatást premierjének időpontját.

Hirdetés

Persze helyesebb lett volna időpontokat említenem, ugyanis az észak-amerikai térség játékosai előbb jutnak hozzá Xbox 360-ra, vagy PC-re írt Mass Effect 2 kópiájukhoz, mint európai társaik.



Az Atlanti-óceán másik oldalán január 26., nálunk január 29. a jeles dátum, amit most minden bizonnyal számtalan rajongó vés fel piros tollal naptárába. A BioWare ismételten megerősítette, hogy ugyanakkor érkezik a két változat, a bevett szokással ellentétben nem csúsztatják a PC-s kiadás bemutatóját. A GameStop, valamint több más üzletlánc Mass Effect 2 előrendelő akciója mindkét táborra vonatkozik, vagyis senki sem marad le az exkluzív ingame tárgyakról. A GameStop-ra szavazó vásárlók Shepard parancsnok mozgási sebességét, valamint védelmét felturbózó Terminus páncéllal és az M-490 Blackstorm gravitációs fegyverrel gazdagodnak.



Akik inkább egy másik kereskedőnél hagynák ott a pénzüket (a közlemény nem említ konkrét láncot), azok az Inferno páncélra tesznek szert, mely a sebességet, a harci képességeket és egy beépített szívritmusszabájzó segítségével Shepard tárgyalási képességét járatja csúcsra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)