Hirdetés

Mass Effect 2 - Minden DLC a Cerberus hálózatán keresztül érkezik

|

Merőben szokatlan értékesítési csatornát választott a BioWare jövendő játéka letölthető tartalmainak célba juttatására.

Hirdetés

Miután már több forrásból is olvashattatok róla, nem lövök le nagy poént azzal, ha elárulom, Shepard a Mass Effect 2 története során a komoly erőforrásokkal és a legmodernebb technológiával rendelkező, ám törvényenkívülinek számítő Cerberus vállalattal lesz kénytelen együttműködni a siker érdekében.



A BioWare frappánsan a cég hálózatát (Cerberus Network) használja majd arra, hogy közvetlenül a játékon keresztül juttassa el a vásárlókhoz a rendszeresen érkező letölthető tartalmakat, ismertebb nevükön DLC-ket.
Az első csomag már január 26-án, a premier napján elérhető lesz, ami szokásos új felszerelések mellett egy új planétát, egy új társat (Zaeed Messani - zsoldos és fejvadász), és egy hozzá fűződő küldetéssorozatot csap hozzá a játékhoz, mégpedig ingyen.



Ezt követi majd nem sokkal később egy újabb pakk, amiben a strapabíró Cerberus Assault Armor és a pusztító M22-Eviscerator Shotgun, valamint további egyedi felszerelési tárgyak és újabb küldetések mellett bemutatkozik a közutálatnak örvendő Mako utódja, a Hammerhead névre keresztelt légpárnás tank.
A Cerberus Network elérése egyszeri aktiválást igényel a játékon belül, s minden új vásárló számára elérhető lesz. Aki viszont a későbbiekben egy használt Mass Effect 2 példányra ruház be annak egy egyelőre még nem konkretizált összeget kell fizetnie ezért az aktiválásért. Egyelőre még nincs hivatalos bejelentés, ám elképzelhető, hogy a DLC-k csak imígyen lesznek hozzáférhetőek, amivel nyilvánvalóan a kalózkodást is megkísérlik visszaszorítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)