Hirdetés

Mass Effect 2 - Overlord DLC még az E3 előtt

|

Úgy látszik ma ilyen DLC nap van, és örömmel jelentjük, hogy tovább bővül a Mass Effect univerzum.

Hirdetés

A BioWare is örül, mert jól fogynak a DLC csomagok, mi is örülünk, mert -többnyire - megérik a pénzüket. Ne is szakadjon meg a sikerszéria. Nos, úgy tűnik nem is fog. A BioWare még az E3 előtt piacra dobja az Overlord nevezetű Mass Effect 2 DLC csomagot, 560 MS pontért.

Az egyetlen negatívum, hogy a friss DLC nem tartalmaz új karaktert. Úgy látszik a Normandy megtelt, mert a BioWare szerint nem is lesz több szereplő, viszont még az idén jön két DLC. Na de vissza a mostanihoz. Az Overlord egy sztorialapú kis DLC lesz, ahol ellenfelünk nem más, mint egy MI. Bizony ezek a pimasz dögök állandóan meg akarják semmisíteni a puhány humánokat, de szerencsére sose jön össze nekik. A nagyjából két, és fél órás játékidő egy elhagyatott űrállomáson zajlik, ahol a gonosz MI talált néhány tróger jellemű Geth havert, és csinálják a fesztivált. Amíg meg nem jövünk ugye. Mutáns gethek, 6 új öcsi, és izgalmas sztori, dióhéjban ennyi az Overlord. Kinek nem tetszik, ne vegye meg jól.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)